Bemutatkozás

Jónás Szabolcs vagyok, saját termelésű, kézzel válogatott, kiváló minőségű gyümölcsborokkal foglalkozom. A családomban az 1800-as évek végére visszavezethető a gyümölcsborok készítése. Generációról generációra öröklődött, míg nem rám került a sor, hogy tovább hordozzam a hagyományainkat. Nagyapámtól lestem el a különféle recepteket és fortélyokat, hogy ellássam a családot finomabbnál finomabb borokkal. A gyümölcstartósításnak rengeteg módja van, mi a borok iszogatásával élvezzük télen is a különféle gyümölcsök zamatait. Nagy izgalommal vártam minden évben, hogy eljöhessen a betakarítás ideje és elkezdődhessen a gyümölcsmust kinyerése; ilyenkor remek hangulatban teltek a nyarak, minden hónapban tudtunk szüretelni a saját kis gyümölcsösünkből. Eleinte úgy képzeltem, hogy végtelenül egyszerű folyamat, de amint belefogtam és évről évre gyűjtöttem a tapasztalatokat rájöttem, hogy ez nagyon nagy szakértelmet és odafigyelést kíván. Mostanra, mint nagyapáim én is próbáltam hozzá tenni valamit a hagyományainkhoz és elhatároztam, hogy ezeket a kiváló csemegeborokat ne, csak mi hanem minden ember tudja élvezni. így 2013 tavaszán sikerült megszereznem az engedélyeket és ezzel nagy álmom teljesült, hogy bárki hozzájuthasson ezekhez a különlegesnek számító vitaminban gazdag nedűkhöz.

3 thoughts on “Bemutatkozás

  1. Nekem eddig a legjobban a kajszi és a málna tetszett, de kellemesen csalódtam a meggyben, mert nagyon finom zamatos az is. Most a ribizlit és a szilvát tervezem megkóstolni. Nekem a barátaimnak és a családnak is nagyon ízlik, már harmadszor rendelek, de biztosan nem utoljára. 🙂

  2. Nekem az egyik nagy kedvencem a meggy,a másik pedig a málna.De szeretem a cigánymeggyet is és most màr a szedret is.😊Nekem Ti lettetek a kedvenc borászatom.Már többször rendeltem tőletek.És akiknek ajándékba rendeltünk nekik is nagyon ízlet.A következő amit megkostolók majd az a szilva lesz.

  3. Levendulás almabort, és szeder bort vásároltam, mindkettő nagyon finom volt. Örülök hogy a mai világban, kis hazánkban ilyen jó dolgokat lehet találni. További jó munkát, hogy ilyen finom borokkal tudjuk kényeztetni magunkat !

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

(0)